ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συναδελφική Ενωτική Κίνηση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ καταστρατηγώντας όλα τα μέτρα για την δημόσια υγεία, τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, τις δημόσιες δηλώσεις όλων των υπευθύνων, για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης με την πανδημία, προτάσσει τους αριθμούς και τη στοχοθεσία σε βάρος του ανθρώπινου δυναμικού και της Δημόσιας υγείας.
Πως μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί η απαράδεκτη απόφαση για τους συναδέλφους που δουλεύουν στα τμήματα συντάξεων. Αυτούς που τους ζητούσανε τόσο καιρό να βάλουν πλάτη και τώρα τους λένε απλά ότι είστε αναλώσιμοι. ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΌΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ !!!!!!
Και όχι μόνο. Εξαιρεί διάφορες κατηγορίες με προσχηματικές αιτιάσεις.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την απάνθρωπη συμπεριφορά της Διοίκησης απέναντι στους υπαλλήλους της. Τους καθιστούμε υπεύθυνους για την υγεία όλων των συναδέλφων στον ΕΦΚΑ.
ΖΗΤΑΜΕ την άμεση παρέμβαση της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ με κάθε δυνατό μέσο προς την κατεύθυνση της προστασίας ΟΛΩΝ των συναδέλφων και της δημόσιας υγείας.
ΖΗΤΑΜΕ την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. της ΠΟΣΕ –ΙΚΑ και την άμεση καταγγελία της Διοίκησης σε κάθε αρμόδιο όργανο, ώστε να σταματήσει αυτός ο απαράδεκτος διαχωρισμός.

Από ότι φαίνεται δυστυχώς εκτός από την πανδημία, την υγεία μας απειλεί και ένα σύστημα ανάλγητων Διοικούντων.
Τα νούμερα και τα στατιστικά έρχονται και παρέρχονται. Οι άνθρωποι ΟΧΙ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!