ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕ ΙΚΑ 27.01.2020

POSE LOGO MAIN 2019Αρ. Πρωτ.: 32 /2020                     Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣ
Τους Συλλόγους-μέλη μας,
για την ενημέρωση των συναδέλφων.

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Στις 23 Ιανουαρίου 2020, η Ομοσπονδία μας σε Ανακοίνωσή της, τοποθετήθηκε για το ζήτημα που έχει προκύψει, με την αίτηση ακυρώσεως των πράξεων της υπηρεσίας, με τις οποίες έγινε στις 11.02.2019 η βαθμολογική αναγνώριση του πραγματικού χρόνου εργασίας των συναδέλφων μας της προκήρυξης 9Κ, «ότι αυτός ο χρόνος, ούτε παραγράφεται αλλά ούτε κι ακυρώνεται και θεωρούμε ηθικά απαράδεκτο, το να μπαίνει ένα τέτοιο ζήτημα».

Η θέση μας αυτή, είναι κρυστάλλινη κι απολύτως ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ή παρερμηνεία.

Ενισχυτικό αυτού, είναι και η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, η οποία λήφθηκε την Παρασκευή 24.01.2020, μετά από εισήγηση του Προεδρείου μας, με την οποία εξουσιοδοτείται ο νομικός μας σύμβουλος, να προβεί σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες, κατά την εκδίκαση της υποθέσεως από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, που πλήττονται από την αίτηση ακυρώσεως.

Επιπλέον, επισημαίνουμε ότι μέχρι και την ημερομηνία εκδίκασης της αιτήσεως ακυρώσεως, το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου, αλλά και με τους πρωτοβαθμίους μας Συλλόγους, θα συνεχίσει να εργάζεται και να προτρέπει, για την απόσυρση της αιτήσεως ακυρώσεως.

Πιστεύουμε, ότι θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων των συναδέλφων μας, αυτό που αναφέραμε και στην προηγούμενη Ανακοίνωσή μας, ότι μόνο ενωμένοι και με συναδελφική αλληλεγγύη, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα τεράστια εργασιακά μας προβλήματα, αλλά και τις προκλήσεις των καιρών.

2019 stamp new

pdf Η Ανακοίνωση

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!