1. Αρχική
  2. /
  3. Παρατάξεις
  4. /
  5. ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
  6. /
  7. ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ –...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΕ ΙΚΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 
Η ΘΕΣΗ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΕ ΙΚΑ
 
Δεν πέρασαν 10 ημέρες από την  πραγματοποίηση του Συνεδρίου της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ και αποτυπώθηκε σήμερα η πλήρης ομοφωνία των παρατάξεων  της Συναδελφικής Συσπείρωσης και της ΔΑΚΕ.
Πιστές στη δοκιμασμένη συνταγή της σύμπραξης και συμπόρευσης πολιτικά και συνδικαλιστικά, αγνόησαν την πρόταση όλων των υπολοίπων παρατάξεων για προεδρείο διαπαραταξιακό, αναλογικό, αντιπροσωπευτικό. Αγνόησαν επίσης τη θέληση και βούληση των συναδέλφων όπως αυτή εκφράστηκε στο συνέδριο για ενότητα.
 
Η Συναδελφική Συσπείρωση ως πλειοψηφούσα παράταξη εγκλωβισμένη στα εσωτερικά της προβλήματα ταυτίστηκε πλήρως με την ΔΑΚΕ για το μοίρασμα των θέσεων στο προεδρείο με πλήρη αποκλεισμό όλων των υπολοίπων.  
 
Για τους γνωρίζοντες  όμως δεν ήταν αυτή η έκπληξη, αλλά το ρήγμα από την πρώτη ημέρα στη Συναδελφική Συσπείρωση, αφού υπήρξαν διαρροές από 2 μέλη της στο Δ.Σ. όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα. Δύο διαρροές για λόγους κατά την άποψή μας όχι πολιτικοσυνδικαλιστικής διαφωνίας αλλά επιδιώξεων στόχων και προτιμήσεων σε πρόσωπα.
 
Από την πλευρά μας θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο στη λειτουργία του Δ.Σ. της ΠΟΣΕ ΙΚΑ στηρίζοντας θετικές ενέργειες που δεν θα περιορίζονται σε ανακοινώσεις ειδικά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. Χρειαζόμαστε ένα συνδικάτο που πρώτα από όλα θα αφυπνίσει και θα ενεργοποιήσει τους συναδέλφους μας και θα αποδεικνύει σε κάθε στιγμή ότι είναι δίπλα τους με έργα και όχι με λόγια.
 
Εμείς ως Συναδελφική Ενωτική Κίνηση θα είμαστε εδώ περιμένοντάς τους  να απεμπλακούν από τις κομματικές εμμονές – εντολές και υποχρεώσεις τους ώστε κάποια στιγμή να τους δούμε αγωνιστικούς, συμμετοχικούς και με προτάσεις προς όφελος των συναδέλφων. 
 
Δεσμευόμαστε από σήμερα να κοινοποιούμε τις απόψεις , προτάσεις μας για να υπάρξουν συγκρίσεις σε όλα.  
 
 
Η ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!