ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 25 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η Μεγάλη Εβδομάδα των Ελλήνων δεν ξεκίνησε σήμερα. Συνεχίζεται κάθε μέρα, κάθε χρόνο από το 2010 και μετά και, όπως διαπιστώνουν όλοι, δεν έχει τελειωμό ούτε με την ανάπτυξη που θα…ερχόταν αλλά δεν ήρθε, ούτε με το success story, ούτε με το “σκίσιμο” των μνημονίων που δεν έγινε, ούτε με την ανάσταση πλάι στην Ανάσταση που τελευταία μας υποσχέθηκαν.

Η χώρα ακολουθεί μια αδιέξοδη φορομπηχτική πολιτική και περικοπών σε όλα, κυρίως δε στην αξιοπρέπεια ενός λαού, ο οποίος πληρώνει χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς ελπίδα την ανικανότητα των πολιτικών που εφαρμόζονται κατ´ εντολή των δανειστών και χαρακτηρίζονται από έναν ιδιότυπο “εσωτερικό”…πλουραλισμό: Νεοφιλελευθερισμός, σοσιαλδημοκρατία και λίγο Αριστερά.

Ως Ομοσπονδία δεν θα επαναλάβουμε τις αντιρρήσεις μας για το Ασφαλιστικό. Είναι “περιορισμένου χρόνου” νομοθέτημα. Με την αύξηση εισφορών να έρχεται, την ανεργία στα ύψη, την εισφοροδιαφυγή να μοιάζει με το χρέος της χώρας που δεν ρυθμίζεται αλλά μεγαλώνει, με τις επιχειρήσεις να κλείνουν, πώς ελπίζουν ότι θα γίνει ΒΙΩΣΙΜΟ το Ασφαλιστικό μας Σύστημα;

Τέλος, προεξοφλούμε όσους εμπνεύστηκαν την ίδρυση και λειτουργία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον ΕΦΚΑ, ότι μάλλον βάζουν τα θεμέλια για τον Ενιαίο Φορέα Κατεδάφισης Ασφάλισης.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!