1. Αρχική
  2. /
  3. ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...
  4. /
  5. Ανακοινώσεις
  6. /
  7. ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ...

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

POSE new main
Αριθ. Πρωτ. 351/2018
Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2018
ΠΡΟΣ
Τον Διοικητή του ΕΦΚΑ
κ. Λάμπρο Σέμπο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης
κ. Πολυξένη Κωνσταντέλλου
2. Συλλόγους- Μέλη ΠΟΣΕ ΙΚΑ- ΕΤΑΜ

ΘΕΜΑ: «Εορταστικές εκδηλώσεις των Συλλόγων- μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ»

Κύριε Διοικητά,

Σας γνωρίζουμε ότι κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, οι είκοσι οκτώ (28) Σύλλογοι- μέλη μας διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά των συναδέλφων με κοινωνικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Οι εκδηλώσεις αυτές δίνουν την ευκαιρία, τόσο στους συναδέλφους όσο και στα παιδιά τους να γνωριστούν, να δημιουργήσουν κοινωνικές σχέσεις μεταξύ τους και να νιώσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Μέχρι την έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ ο Διοικητής και το Δ.Σ. του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τις ενίσχυαν οικονομικά με βάση και τις διατάξεις του Ν. 1539/85, σε μια προσπάθεια δημιουργίας σχέσεων συνεργασίας, κατανόησης και εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους.

Θεωρούμε ότι στο ίδιο πνεύμα θα συνεχίσετε τόσο εσείς ως Διοικητής του ΕΦΚΑ, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου τη συμβολική αυτή οικονομική ενίσχυση, αναγνωρίζοντας την προσφορά των συναδέλφων προς τους πολίτες και το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας εκτιμά ότι για τις φετινές εκδηλώσεις των Συλλόγων μας, θα απαιτηθεί ποσό ύψους 57.940,00€ (δηλ. 5.794 υπάλληλοι προς 10,00€ ανά υπάλληλο) για τη μερική οικονομική τους κάλυψη.

Παρακαλούμε σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΦΚΑ να φέρετε το αίτημά μας για έγκριση, ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για τα παιδιά όλων των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ.

Γνωρίζουμε σήμερα ότι με την συρρίκνωση των μισθών τους, πολλοί εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ αδυνατούν ακόμη και δώρο να πάρουν στα παιδιά τους.

Βέβαιοι για τη θετική ανταπόκρισή σας.

pose stamp

pdf Η Ανακοίνωση

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!