ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

POSE new main
Αρ. Πρωτ.:152/2018
Αθήνα, 30 Απριλίου 2018
ΠΡΟΣ
Τους Συλλόγους-Μέλη
για ενημέρωση όλων των συναδέλφων

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

1η Μάη- Μέρα τιμής στους πρωτοπόρους Αγωνιστές του Σικάγο και σ’ όλους όσοι από τότε μέχρι σήμερα έχουν δώσει την ψυχή τους αλλά και τη ζωή τους, για να κατακτήσουν οι εργαζόμενοι τα δικαιώματά τους. Δικαιώματα που πρέπει πια οι εργαζόμενοι να επανακατακτήσουν με συνεχείς και επαναλαμβανόμενους αγώνες.

Το κεφάλαιο ποτέ δεν συγχώρεσε τους εργαζόμενους για την πάλη αυτή και διαχρονικά προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να τα πάρει πίσω.

Τρανταχτό παράδειγμα η χώρα μας, όπου τα τελευταία χρόνια μας βάζουν να ξοφλήσουμε το λογαριασμό για αυτά που έκλεβαν τόσα χρόνια οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου, φορτώνοντάς μας με φόρους επί φόρων.

Το βάφτισαν μνημόνια και οι προσκυνημένες κυβερνήσεις εκτός όλων των άλλων προσπαθούν να μας πείσουν ότι κακώς έχουμε δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, κοινωνική ασφάλιση και γι’ αυτό πρέπει να τα απαξιώσουν, να τα διαλύσουν, να μειώσουν τις παροχές και εμείς να τους χειροκροτούμε.

Όπως συμβαίνει και στον ΕΦΚΑ, τον οργανισμό που υπηρετούμε (ως υπάλληλοι και καθαριστές ταυτόχρονα) και τις σκοπιμότητες που υπηρετεί.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1Η ΜΑΗ.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΩΡΑ 11.00.

pose stamp

pdf Η Ανακοίνωση

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!