ANAKOIΝΩΣΗ – ΕΔΑΑ

EDAA

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε και η διαδικασία συγκρότησης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΕΦΚΑ, αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί με μεγάλη επιτυχία το εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα της εκλογικής διαδικασίας στον ενιαίο πια φορέα (ΕΦΚΑ).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν μαζικά σε αυτή την εκλογική διαδικασία, καθώς επίσης και όσους στήριξαν με την ψήφο τους ενεργά το ψηφοδέλτιο της ΕΔΑΑ, δίνοντας μας την δυνατότητα να εκλέξουμε εκπρόσωπο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο . Το ψηφοδέλτιο της ΕΔΑΑ είχε σχηματιστεί στην βάση υπεράσπισης θέσεων και αρχών συλλογικότητας, αγώνα, διαφάνειας και αξιοκρατίας. Ο εκπρόσωπός μας θα πορευτεί στο νέο Υ.Σ του Ταμείου στη βάση όσων είχαμε δεσμευτεί και προεκλογικά.

ΕΠΕΙΔΗ μέσα στη δίνη της κρίσης την οποία βιώνουμε, κρίση που επέφεραν οι ασκούμενες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, απαξιώνοντας το ρόλο του Δημοσίου και του Δημοσίου Υπαλλήλου, η προάσπιση των δίκαιων υπηρεσιακών συμφερόντων όλων των συναδέλφων μας χωρίς διακρίσεις, με δικαιοσύνη, αμεροληψία και διαφάνεια, δεν αποτελεί «εξυπηρέτηση» αλλά απαράγραπτο εργασιακό δικαίωμα.

Στους δύσκολους καιρούς μέσα στους οποίους πορευόμαστε, θεωρούμε επιτακτική αναγκαιότητα όλες οι συνδικαλιστικές δυνάμεις και παρατάξεις του ΕΦΚΑ σε εύλογο και πάντως σύντομο χρόνο να δούμε με σοβαρότητα τις διαδικασίες συνδικαλιστικής ενοποίησης στον χώρο του ενιαίου πια Ταμείου προκειμένου η συνδικαλιστική μας παρέμβαση να αποκτήσει την μέγιστη δυναμική που οι καιροί απαιτούν.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!