1. Αρχική
  2. /
  3. Σύλλογοι - Μέλη
  4. /
  5. ΣΕ-ΙΚΑ Ν. Αττικής &...
  6. /
  7. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΦΚΑ Ν....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΦΚΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ (ΣΕ – ΕΦΚΑ): Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. αντικείμενο παραπληροφόρησης από την παράταξη της ΔΑΣ

Πάγια τακτική του προεδρείου του Δ.Σ., είναι να μην σχολιάζει τις θέσεις των παρατάξεων, όπως αυτές εκφράζονται μέσα από τις ανακοινώσεις τους. Στην περίπτωση όμως της ανακοίνωσης της ΔΑΣ για την δήθεν ενημέρωση, για την συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου, της 11ης Ιουνίου, η παραπληροφόρηση και η παραποίηση των όσων ειπώθηκαν στο συμβούλιο αυτό, ξεπέρασε κάθε όριο. Για την αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνουμε τα ακόλουθα.
Πρωταρχικό μέλημα του συλλόγου, είναι η εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών εργασίας, στα κτίρια όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες, και για τον λόγο αυτό πραγματοποιούνται συνεχείς επισκέψεις στους χώρους εργασίας και στη συνέχεια γίνονται παρεμβάσεις τόσο προς τη Διοίκηση, όσο και προς τις τεχνικές υπηρεσίες, ώστε τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του κτιρίου της Μ. Αλεξάνδρου, όπου μετά από επιτόπια καταγραφή και αναφορά του συλλόγου προς τη διοίκηση, αποκαταστάθηκε η παροχή νερού και επισκευάστηκε ο κλιματισμός. Απομένουν τα ζητήματα ασφάλειας του κτιρίου με την αποκατάσταση του συναγερμού.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!