ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΙΚΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ: Καταγγελία για την ολιγωρία της διοίκησης του ΕΦΚΑ στο θέμα της καθαριότητας κτιρίων του φορέα

Δύο στοιχεία θεωρούμε ότι είναι αδιαπραγμάτευτα και έχουν προτεραιότητα, ως απολύτως αναγκαία στον εργασιακό χώρο, η ΥΓΙΕΙΝΗ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες εμφανίζονται, για μία ακόμη φορά, κενά στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε ορισμένα κτίρια του φορέα.

          Είναι χαρακτηριστική η επιστολή των συναδέλφων από την τοπική Διεύθυνση του Αιγάλεω που μιλούν «για τουαλέτες κοινού-υγειονομική βόμβα», για «προσβλητικές οχλήσεις από τους ασφαλισμένους για την κατάσταση», για «πολύμηνη έλλειψη επαρκούς καθαριότητας» και «για μη αξιοπρεπή εργασιακό χώρο». Αντίστοιχη κατάσταση επικρατεί και σε άλλες τοπικές διευθύνσεις όπως στη Ν. Ιωνία. Οι εργαζόμενοι στις μονάδες αυτές, πέρα από τα τεράστια προβλήματα της εργασιακής καθημερινότητας, εκτελούν και καθήκοντα καθαριότητας, ώστε να εξασφαλίσουν μόνοι τους τις βασικές συνθήκες υγιεινής. Πρόσφατα συνάδελφος της τοπικής διεύθυνσης στην Ακαδημίας 21, που συμμετείχε στην προσπάθεια καθαρισμού του κτιρίου, τραυματίστηκε και ταλαιπωρείται ακόμη για την αποκατάσταση της υγείας της.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 1

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!