1. Αρχική
  2. /
  3. ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Δ.Σ
  4. /
  5. Ανακοινώσεις
  6. /
  7. ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ...

ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ e-ΕΦΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

POSE LOGO MAIN 2019Αρ. Πρωτ.: 529/2020                  Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ
e-ΕΦΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως, από τη Δευτέρα 12.10.2020, ξεκινά πιλοτικά, αρχικά για τους υπαλλήλους του e-ΕΦΚΑ που υπηρετούν σε μονάδες και υπηρεσίες που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου της Αθήνας, η διενέργεια covid-τεστ για τον SARS-CoV-2. Συγκεκριμένα, η Διοίκηση του φορέα μας, ήρθε σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και συνεργεία του τελευταίου, θα επισκέπτονται επιτόπου την υπηρεσία ή το υποκατάστημα που έχει επιλεγεί και θα διενεργούν τα τεστ σε όλους τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους μας.

Η πιλοτική εφαρμογή, ξεκινά από τις μονάδες μας που βρίσκονται εντός του δήμου της Αθήνας, λόγω του επιβαρυμένου ιικού φορτίου που παρατηρείται στο συγκεκριμένο δήμο, καθ’ όλη την χρονική περίοδο του Καλοκαιριού μέχρι και σήμερα.

Το πρόγραμμα ξεκινά από το υποκατάστημα του ΙΚΑ της Λ. Αλεξάνδρας και το συντονισμό και την εποπτεία της όλης διαδικασίας, θα το έχει ο Υποδιοικητής του e- ΕΦΚΑ κ. Νίκος Παγώνης.

Από τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας μας

2019 stamp new

pdf Η Ανακοίνωση

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!

Σχετικά θέματα

ΑΠΟΦΑΣΗ 38ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΔΕΔΥ: Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗ, Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (ν. 4808/2021), ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ! ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!