ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ “ΦΙΜΩΣΟΥΝ”…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

POSE LOGO MAIN 2019

Αρ. Πρωτ.: 412 /2020                Αθήνα, 24 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣ:
1. Τους Συλλόγους-μέλη μας
2. Τα μέλη του Δ.Σ. ΠΟΣΕ ΙΚΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ “ΦΙΜΩΣΟΥΝ”…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

Προς ενημέρωση των συναδέλφων μας, σήμερα το πρωί, δέχθηκε “επίθεση” η σελίδα μας στο FB, εξαφανίζοντας όλες τις αναρτήσεις που είχαν γίνει από την Ομοσπονδία μας για την ενημέρωση των συναδέλφων μας.

Γνωρίζαμε, ότι η Φωνή των εργαζομένων του ΙΚΑ ενοχλεί πολλούς και πολλά συμφέροντα, οπότε δεν μας εξέπληξε αυτή η συνδυασμένη “επίθεση”, η οποία ξεκίνησε αρχικά με την αποτυχημένη προσπάθεια παραβίασης του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου και συνεχίστηκε σήμερα, με την παραβίαση της σελίδας μας.

Προφανώς και δεν πρόκειται να καμφθούμε από αυτού του είδους τις “επιθέσεις”, όπως δεν καμφθήκαμε άλλωστε και από τις συνεχόμενες κακόβουλες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τη μεριά των διαφόρων “τιμητών” που νομίζουν ότι είναι τάχατες γνήσιοι εκφραστές της βούλησης των συναδέλφων μας.

Ήτανε φαιδροί και παραμένουνε απαράλλακτα ίδιοι…

Η Ομοσπονδία μας, όμως, δεν πρόκειται να αφήσει έτσι απλά το ζήτημα που προέκυψε κι ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, θα αποταθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, τόσο για την προσπάθεια παραβίασης του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, όσο και για την παραβίαση της Σελίδας μας στο FB.

Όσο δε για τις αναρτήσεις μας που ενόχλησαν και γι’ αυτό και “κατέβηκαν” από τους “ποντικούς” του διαδικτύου, ενημερώνουμε ότι θα αναρτηθούν ξανά και ξανά…και όσες φορές χρειαστεί…διότι πολύ απλά, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΩ…να το γνωρίζουν !

Από τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας μας

 

pdf Η Ανακοίνωση

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!