ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

POSE LOGO MAIN 2019

Αρ. Πρωτ.: 211/2019         Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο το νέο συμβάν που διαδραματίστηκε την Πέμπτη 26/9/2019 στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Βόλου και συγκεκριμένα στο ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ.

Συναλλασσόμενη δικηγόρος, εντολοδόχος του πελάτη της αιτήθηκε ασφαλιστική ενημερότητα. Οι συνάδελφοί μας, σύμφωνα με την πιστή εφαρμογή των εγκυκλίων, αρνήθηκαν μέσα στα υπηρεσιακά πλαίσια τη χορήγησή της.

Η δικηγόρος, η οποία σημειωτέον αρνήθηκε τη συμμόρφωση με τη διαδικασία που προβλέπει ο κανονισμός για τη χορήγηση του παραπάνω εγγράφου, κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντάς τους για αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα.

Αυτές οι συμπεριφορές έρχονται να ταιριάζουν με την απορρύθμιση που έχει επιβάλει η λειτουργία του ΕΦΚΑ, η οποία πλέον έχει καταφέρει να περάσει και σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας την παραπαίουσα εικόνα του.

Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κρούει για μια ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου για τα φαινόμενα αυτά, ενώ διαβεβαιώνει ταυτόχρονα προς κάθε κατεύθυνση πως παρόμοια περιστατικά δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητα.

Οι συνάδελφοί μας επιτέλους πρέπει να νιώθουν ασφαλείς ως προς την τέλεση των καθηκόντων τους, κάτι που απαιτεί μια σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση, πόσο μάλλον δε μία σύγχρονη κοινωνία.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

pdf Η Ανακοίνωση

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!