1. Αρχική
  2. /
  3. ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Δ.Σ
  4. /
  5. Ανακοινώσεις
  6. /
  7. ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

 ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 1

Βαγγέλης Θεοδωρίδης. Συνήθιζε να αναφέρει μαζί το όνομα και το επίθετό του, όταν ήθελε να βάλει την υπογραφή του στον προφορικό λόγο του.
Δύσκολο το να καταφέρει κάποιος σε λίγο χρόνο να περιγράψει την προσωπικότητα του Βαγγέλη.
Παιδί προσφύγων από τον Πόντο και ο ίδιος Πόντιος του ελλαδικού χώρου. Γεννήθηκε και ανδρώθηκε με πίστη στις παραδόσεις στην Περιχώρα Δράμας. Συνήθιζε πάντα να αναφέρεται σε κάθε ευκαιρία στο χωριό του και τη ζωή του σε αυτό με συχνές αναφορές σε στιγμές της αθλητικής του διαδρομής στις ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής.
Σέντερ μπακ, αμυντικός ογκόλιθος καλός στο κεφάλι, άφταστος στα ψηλά. Δεν ήταν τυχαίο· στα ψηλά κυριαρχούν οι αετοί.
Τον γνωρίσαμε συνάδελφό μας στο ΙΚΑ όταν μετά τις σπουδές του βρέθηκε στην Αθήνα, όπως όλοι που αναζητούσαν δουλειά και προκοπή.
Από νωρίς ενεργός στα συνδικαλιστικά δρώμενα του χώρου, πειθαρχημένος στρατιώτης με ήθος, χωρίς βιαστικές απαιτήσεις. Πιστός σε αρχές και αξίες δεν βρέθηκε τυχαία στην κορυφή της Ομοσπονδίας μας και στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Τα κέρδισε άξια.

Διαβάστε περισσότερα………

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!

Σχετικά θέματα

ΑΠΟΦΑΣΗ 38ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΔΕΔΥ: Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗ, Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (ν. 4808/2021), ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ! ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!