1. Αρχική
  2. /
  3. Σύλλογοι - Μέλη
  4. /
  5. ΣΕ-ΙΚΑ Ν. Αττικής &...
  6. /
  7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΙΚΑ ΓΙΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ 2019

 
seika TOP png

Αθήνα 04 Φεβρουαρίου 2019

ΕΤΗΣΙΕΣ & ΕΞΑΜΗΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΑΣΑ

Συναδέλφισσες / οι,

Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προχωράει τη διαδικασία για την έκδοση ετήσιων και εξαμηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών με τη μέγιστη δυνατή έκπτωση 15% για τα μέλη του σωματείου μας καθώς και για το με την ευρεία έννοια οικογενειακό τους περιβάλλον.

Οι κάρτες θα ισχύουν για 12 μήνες ή για 6 μήνες με ημερομηνία έναρξης ισχύος από 01/03/2019.

Οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών διακρίνονται σε:
1. Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα. Τιμή: 280,50 ευρώ
Χρήση: Ισχύει για Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές Express του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο.
2. Εξαμηναία κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα. Τιμή: 147,90 ευρώ
3. Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών Αεροδρομίου. Τιμή: 416,50 ευρώ
Χρήση: Ισχύει για όλα τα μέσα, Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές Express του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Αεροδρόμιο). Δεν ισχύει στη γραμμή Χ80.
4. Εξαμηναία κάρτα απεριορίστων διαδρομών Αεροδρομίου. Τιμή: 217,50 ευρώ

Παρακαλούμε τις Επιτροπές Βάσης να αναλάβουν για λογαριασμό των συναδέλφων που ενδιαφέρονται, να συγκεντρώσουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό και να το καταθέσουν σε διαφορετικά καταθετήρια (ένα καταθετήριο για τις ετήσιες κι ένα για τις εξαμηνιαίες κάρτες) στην τράπεζα ALPHA BANK, στον λογαριασμό του Συλλόγου με αριθμό 104-00-2002-019012 IBAN GR03 0140 1040 1040 0200 2019 012, αναφέροντας ως καταθέτη το όνομα του υποκαταστήματος έως και τη Δευτέρα 18/02/2019, το αργότερο.

Αντίγραφα των αποδεικτικών κατάθεσης στην τράπεζα, μαζί με κατάσταση των συναδέλφων που αφορά η συγκεκριμένη κατάθεση, στην οποία θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο τύπος της κάρτας του κάθε συναδέλφου, θα πρέπει να σταλούν με fax στο Σύλλογο στον αριθμό 210-5248588 έως και τη Δευτέρα 18/02/2019.

Για όσους επιθυμούν για πρώτη φορά να προμηθευτούν ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών και δεν έχουν ήδη ηλεκτρονική κάρτα, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

Θα προσέλθουν σε κάποιο εκδοτήριο Ο.Α.Σ.Α. για να ζητήσουν από τον υπάλληλο να τους χορηγήσει αυτήν την κάρτα κενή, χωρίς ποσό φόρτισης, αφού πρώτα τον ενημερώσουν ότι θα τη χρησιμοποιήσουν, ως ετήσια ή εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών και ότι, μέσω του συνδικάτου τους, θα τη φορτώσουν για το αντίστοιχο διάστημα μέσω της διαδικασίας επιδότησης, σύμφωνα με τη σύμβαση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Ο.Α.Σ.Α. Στη συνέχεια, αφού επιδώσουν στον υπάλληλο κάποιο επίσημο έγγραφο με το οποίο θα πιστοποιείται ο Α.Μ.Κ.Α. τους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (π.χ. φωτογραφία του επίσημου εγγράφου) και του επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ο υπάλληλος, αφού θα τους φωτογραφίσει επιτόπου θα τους ζητήσει έναν οκταψήφιο αριθμό ως pin (κωδικός ασφάλειας) και θα τους δώσει, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, το σώμα της ηλεκτρονικής κάρτας. Υπενθυμίζουμε ότι επιβάλλεται οπωσδήποτε να θυμούνται όλοι αυτόν τον οκταψήφιο pin, διότι μόνον με αυτόν τον αριθμό θα μπορούν να επανακτήσουν την κάρτα τους, από τον Ο.Α.Σ.Α., σε περίπτωση απώλειάς της. Στην περίπτωση αυτή για την επανέκδοση της κάρτας, χρειάζονται όλα τα ανωτέρω στοιχεία καθώς και ο οκταψήφιος pin της προηγούμενης κάρτας. Έτσι μόνον θα μπορέσουν με κόστος 2€, μέσω Ο.Α.Σ.Α., να αποκτήσουν ξανά την κάρτα τους με όσο υπόλοιπο χρόνο φόρτισης περιέχει.

Όσοι είναι ήδη κάτοχοι ηλεκτρονικής κάρτας που λήγει το επόμενο διάστημα και επιθυμούν την επαναφόρτισή της, θα πρέπει να προσκομίσουν στο Σύλλογο συμπληρωμένη τη λίστα ανά υποκάταστημα και να τη στείλουν στο φαξ του Συλλόγου.

Η φόρτιση της κάθε ηλεκτρονικής κάρτας γίνεται πάντα σε χρόνο πριν τη λήξη της προηγούμενης φόρτισής της. Η νέα φόρτιση θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, αμέσως με τη λήξη της προηγούμενης φόρτισης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που αναλύεται παρακάτω, οι κάτοχοι όλων των καρτών θα μεταβούν στο πλησιέστερο αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και θα προβούν στις παρακάτω κινήσεις:

O κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας θα πρέπει να μεταβεί στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κ.τ.λ. και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατήσει την επιλογή «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η κάθε ηλεκτρονική κάρτα. Το χρονικό περιθώριο για «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ», ώστε να περαστεί το κόμιστρο στην κάρτα, είναι ένας μήνας από την φόρτιση ή επαναφόρτιση της. Σύμφωνα με τον Ο.Α.Σ.Α., σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν έχει προλάβει να κάνει «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και χάσει την κάρτα του χάνει το κόμιστρο. Μεταβιβάσεις και αναβαθμίσεις καρτών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Τα βήματα της διαδικασίας στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων των σταθμών Μετρό (πάντα μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία φόρτισης ή επαναφόρτισης της κάρτας) είναι τα εξής:
Βήμα 1ο: Πατάμε την επιλογή: Ελληνική σημαία.
Βήμα 2ο: Μετά πατάμε την επιλογή: «Επιδότηση».
Βήμα 3ο: Τοποθετούμε την ηλεκτρονική κάρτα στην μπροστινή θήκη του ηλεκτρονικού μηχανήματος και πατάμε την επιλογή: «ΟΚ».
Βήμα 4ο: Ξεκινάει η διαδικασία φόρτισης, βγαίνει πρώτα η απόδειξη και συνεχίζει να φορτίζει η κάρτα.
Βήμα 5ο: Αφαιρούμε την κάρτα όταν μας ενημερώσει το μηχάνημα και κρατάμε την απόδειξη.

seika stamp 17

pdf Η Ανακοίνωση

pdf Λίστες Καταστάσεων

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!