ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 
seika TOP png

Αρ. Πρωτοκόλλου:990                                                     Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Συναδέλφισσες / οι,

O Σύλλογός μας, συμμετέχει για πρώτη φορά στην εκδήλωση “10ο Greece Race for the Cure” (Αγώνας για Θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού) που διοργανώνεται από το «Άλμα Ζωής» – Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού και θα λάβει χώρα την Κυριακή 30/09/2018.

2 χιλιόμετρα περίπατος, 5 χιλιόμετρα αγώνας δρόμου και χιλιάδες συμμετέχοντες κάνουν το Race for the Cure® τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® παγκοσμίως, μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, τη Νο 1 αιτία θανάτου στις γυναίκες στην Ελλάδα.

Οι διαδρομές θα είναι δύο:
1) Περίπατος των 2 χλμ. με έναρξη εκκίνησης στις 11:30 π.μ. από το Ζάππειο (Βασ.Αμαλίας, Μετρό Σύνταγμα).
2) Αγώνας δρόμου των 5 χλμ. με έναρξη εκκίνησης στις 10:00 π.μ. από το Ζάππειο (Βασ.Αμαλίας, Μετρό Σύνταγμα).

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, ως μέλη του Συλλόγου είτε στον περίπατο είτε στον αγώνα δρόμου, μπορούν να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 21/09/2018 τηλεφωνικά στο Σύλλογό μας, στα τηλέφωνα 2105230793 και 2105243998. Ο Σύλλογός μας θα προχωρήσει σε ομαδική εγγραφή των συναδέλφων και θα προμηθευτεί για τον κάθε συμμετέχοντα τα αντίστοιχα μπλουζάκια, τα καπελάκια καθώς και τους αριθμούς συμμετοχής τους, τα οποία και θα παρέχει δωρεάν.

Μέσω του Greece Race for the Cure® χρηματοδοτούνται προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει την ασθένεια και ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

seika stamp 17

pdfΗ Ανακοίνωση

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!