1. Αρχική
  4. /
  5. Σύλλογοι στην Ελλάδα
  6. /
  7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ

syllogos ahzkΠάτρα 12/1/2018                                                  Αρ. Πρωτ. 4/18
ΠΡΟΣ 1) ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΦΚΑ
Κον ΜΠΑΚΑΛΕΞΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

ΚΟΙΝ. ΠΟΣΕ ΙΚΑ

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ»

Το ΔΣ του συλλόγου μας κατά την συνεδρίασή του της 12/1/2018 αποφάσισε να καταγγείλει την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε με την έλλειψη καθαριότητας στις μονάδες του ΕΦΚΑ.

Τα κτίρια που στεγάζονται οι μονάδες του ΕΦΚΑ έχουν μείνει επί της ουσίας ακαθάριστα ήδη επί δύο εβδομάδες αφού από 1/1/2018 έχουν λήξει οι συμβάσεις καθαριότητας με τα συνεργεία καθαρισμού πανελλαδικά. Είναι αυτονόητο ότι λόγοι υγιεινής στους χώρους εργασίας ανάγκασαν συναδέλφους όλων των κλάδων να εκτελέσουν τις απολύτως απαραίτητες εργασίες καθαριότητας για την διασφάλιση της υγείας τους μάλιστα με υλικά αγορασμένα με δικά τους έξοδα αφού ούτε πιστώσεις υπάρχουν στην διάθεση των υποκ/των, για αγορά υλικών καθαρισμού.

Το πρόβλημα θα ήταν μεγάλο ακόμα και αν στις μονάδες του ΕΦΚΑ υπήρχαν μόνο οι υπάλληλοι αλλά γίνεται τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς και την αυξημένη επισκεψιμότητα των υποκ/των από συναλλασόμενους ειδικά στις μονάδες που λειτουργούν ΚΕΠΑ.

Η κατάσταση εννοείται δεν λύνεται με όσες προσπάθειες και αν καταβάλλουν οι λιγοστοί συνάδελφοι του κλάδου καθαριότητας που υπηρετούν σε ελάχιστα υποκαταστήματα.

Επειδή, μόνο προς το χειρότερο οδηγείται η κατάσταση με κάθε ημέρα που προστίθεται χωρίς λύση παρακαλούμε για την άμεση και μόνιμη λύση του προβλήματος αυτού.

Η υγεία των υπαλλήλων αλλά και του κοινού δεν είναι δυνατό να διακινδυνεύεται.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ   ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΚΩΝ/ΝΙΑ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!