1. Αρχική
  2. /
  3. Παρατάξεις
  4. /
  5. ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...
  6. /
  7. Απολογισμός Εκλογών Υπηρεσιακών Συμβουλίων...

Απολογισμός Εκλογών Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΕΦΚΑ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ)

aep top

Απολογισμός Εκλογών Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΕΦΚΑ

Την Τετάρτη 20/09/2017 ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια του ΕΦΚΑ, με αυξημένη συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία σε σχέση με το παρελθόν. Τα εκλογικά αποτελέσματα μας τιμούν ιδιαίτερα ως παράταξη και δικαιώνουν την εκλογική μας συμπόρευση με την «Συνεργασία για την Ανατροπή», καθόσον 387 συνάδελφοι μας τίμησαν με την ψήφο τους για το υπηρεσιακό συμβούλιο των μονίμων υπαλλήλων, ενώ ταυτόχρονα πετύχαμε ως εκλογικός συνδυασμός να εκλέξουμε αιρετό εκπρόσωπο στο υπηρεσιακό συμβούλιο των ΙΔΑΧ, με 230 ψήφους, αποτελέσματα που δημιουργούν και μια ιδιαίτερα ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Καταφέραμε για πρώτη φορά να έρθουμε σε επαφή, μέσα από επισκέψεις σε υποκαταστήματα της περιφέρειας, με μεγάλο αριθμό συναδέλφων (Χαλκίδα, Λαμία, Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Πολύγυρος, Δράμα, Καβάλα κλπ) να τους ακούσουμε, να αφουγκραστούμε τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προσπαθήσουμε να τα επικοινωνήσουμε με τη σειρά μας κατάλληλα.

Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι ο ακομμάτιστος και ακηδεμόνευτος συνδικαλισμός είναι παρών και ενισχύεται συνεχώς και σταθερά στις συνειδήσεις των συναδέλφων.

Δεν πρέπει ασφαλώς να ξεφύγει της προσοχής μας, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μας παρέμεινε προσκολλημένη σε πρόσωπα του παρελθόντος και σε παρατάξεις καθρέπτες του κομματικού και διοικητικού συνδικαλισμού, καθόσον πληθώρα υποψηφίων τους αποτελούνταν από διευθυντικά στελέχη της υπηρεσίας μας ή ευνοούμενους της διοίκησης του νέου Φορέα. Πάρα ταύτα, δεν μπορούμε παρά να παραμένουμε αισιόδοξοι και επίμονοι, βλέποντας την παγιωμένη και αυξανόμενη στήριξη των συναδέλφων μας, στην διαφορετική και καθαρή μας πρόταση, του αδέσμευτου και ακομμάτιστου συνδικαλισμού.

Με γνώμονα τα παραπάνω θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα και ολόψυχα όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μας το κουράγιο και την δύναμη να συνεχίσουμε αυτό τον πολύ δύσκολο αλλά και εξαιρετικά σημαντικό αγώνα, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα, στο σύνολο των συναδέλφων, να ξεφύγουν από τα δεσμά και τις αδιέξοδες νοοτροπίες του παρελθόντος, συμπορευόμενοι μαζί μας στην μάχη για δικαιοσύνη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, μέσα από ένα συνδικάτο ακηδεμόνευτο που θα στηρίζεται στην φωνή και στην ισχύ των χιλιάδων μελών του.

Συνεχίζουμε πιο Δυνατοί! Γίνε η αλλαγή που θες να έρθει!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Βρείτε μας στο διαδίκτυο:
http://www.aepeika.gr & http://www.aepeika.blogpot.gr 
Βρείτε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/AdesmeuteEnotikeProtobouliaErgazomenonIkaEtam/ 
Βρείτε μας στην σελίδα του Συλλόγου Ν.Αττικής και Νήσων:
http://seika.gr/index.php/parataxeis-seika-menu/adesmeuti-enotiki-protovoulia-menu 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!