Ο τραμπουκισμός δεν θα περάσει !

Αθήνα 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο τραμπουκισμός δεν θα περάσει !

Δυστυχώς, ενώ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των αιρετών μας εκπροσώπων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Ε.Φ.Κ.Α, όπως ενημερωθήκαμε από τα στελέχη της παράταξής μας στα Ιωάννινα, τόσο στο υποκατάστημα του ΙΚΑ, όσο και σ’ αυτό του ΟΑΕΕ, κάποιοι «γνωστοί-άγνωστοι», εξέφρασαν τα δήθεν δημοκρατικά τους αισθήματα, με το να σκίσουν και να «εξαφανίσουν» θρασύδειλα τις αφίσες της παράταξής μας, λες και με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουν να κάμψουν το ηθικό μας ή ακόμα χειρότερα ότι θα μας εκφοβίσουν !

Φυσικά και πλανώνται, αφού με τέτοιου είδους τραμπούκικες ενέργειες, το μόνο που τελικά καταφέρνουν, είναι να μας κάνουν περισσότερο αποφασισμένους.

Κλείνοντας να τονίσουμε, ότι η Δ.Α.Κ.Ε. ΕΦΚΑ και τα στελέχη μας, σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα του καθενός συναδέλφου μας στο να εκφραστεί ελεύθερα ως προς τα συνδικαλιστικά μας δρόμενα και δεν προτιθέμεθα να ξεκινήσουμε ένα «κυνήγι μαγισσών», για να βρούμε τους υπαιτίους αυτής της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ενέργειας, όταν γύρω μας, η όλη κατάσταση που επικρατεί στον ΕΦΚΑ, απαιτεί όλους τους συναδέλφους μας αλλά και το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα, ενωμένο και δυνατό !

Από τη Γραμματεία της παράταξης

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!