1. Αρχική
  2. /
  3. ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...
  4. /
  5. Δελτία Τύπου
  6. /
  7. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ

POSE new main

Αθήνα, 19 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ

Ο Διοικητής του ΕΦΚΑ, κ. Μπακαλέξης, ως μοναδικός άρχων, συνεχίζει τις αυθαιρεσίες μετακινώντας υπαλλήλους, ανεξαρτήτου βαθμίδας, όπου ο ίδιος επιθυμεί και, βέβαια, πάντοτε καθ’ υπόδειξιν…

Έτσι εξηγείται η στάση και θέση του στη συνάντηση της 10/4/2017 με τις δύο Ομοσπονδίες ΠΟΣΕ ΙΚΑ και ΠΟΠΟΚΠ, σχετικά με τη μη λειτουργία του Υπηρεσιακού-Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Χρησιμοποιώντας πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες έχουν καταδικαστεί άπειρες φορές από το σύνολο των εργαζομένων, στις 13/4/2017, Μεγάλη Πέμπτη, προχώρησε σε μεταθέσεις υπαλλήλων, χωρίς αίτηση, μεταξύ αυτών και του Αντιπροέδρου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ.

Με τέτοιες αποφάσεις προσπαθεί, φευ, να λύσει τα προβλήματα του ΕΦΚΑ!!!

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον για ποιο λόγο δεν έχει συσταθεί ακόμα το Υπηρεσιακό Συμβούλιο! Ο Διοικητής του ΕΦΚΑ, λειτουργώντας ρεβανσιστικά, επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τακτοποιεί με τη γνωστή συνταγή τα «δικά τους» παιδιά, στήνοντας με «μεγάλη επιτυχία» το πελατειακό-κομματικό κράτος, ενώ την ίδια στιγμή στον ΕΦΚΑ επικρατεί χαοτική κατάσταση με αποτέλεσμα ο Οργανισμός να αιωρείται στο κενό!

Εμείς οι εργαζόμενοι ζητάμε το αυτονόητο: να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες διατάξεις σχετικά με τη λειτουργία του Υπηρεσιακού-Πειθαρχικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή αιρετών εκπροσώπων, καθώς επίσης και οι διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.

Το ίδιο είχαμε ζητήσει με το Δελτίο Τύπου της 17/2/2017, όταν, τότε, είχαν μετατεθεί αναίτια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε. ΙΚΑ Αττικής και Νήσων και άλλα υπηρεσιακά στελέχη.

Καλούμε το Διοικητή του ΕΦΚΑ να σταματήσει τις αυθαιρεσίες, να φροντίσει για την άμεση λειτουργία του Υπηρεσιακού-Πειθαρχικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή αιρετών εκπροσώπων και να ασχοληθεί, επιτέλους, με τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα του ΕΦΚΑ.

Τα όρια αντοχής και ανοχής των εργαζομένων έχουν εξαντληθεί!

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!