Τα προβλήματα του ΕΦΚΑ στο Κ.Κ.Ε.- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

POSE new mainΑθήνα, 21 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής συναντήθηκαν την Τρίτη 21/3/2017 με αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε. στα γραφεία του στη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους για την πορεία και την προοπτική της Κοινωνικής Ασφάλισης και ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Κ.Κ.Ε. για τα λειτουργικά προβλήματα του νέου φορέα ΕΦΚΑ που συνεχίζονται σχεδόν τρεις μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του.

Οι εκπρόσωποι του Κ.Κ.Ε. κατέθεσαν τις θέσεις τους για την Κοινωνική Ασφάλιση και γενικότερα για το κοινωνικό κράτος, σε αντίθεση με τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δήλωσαν ότι στηρίζουν τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ συνεχίζοντας την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάδειξη όλων των αρνητικών ζητημάτων της επιχειρούμενης παρέμβασης στο ασφαλιστικό μέσω της λειτουργίας του νέου φορέα. Παράλληλα κάλεσαν τους εργαζόμενους σε συμπόρευση σε ένα κίνημα με αγωνιστική, μαχητική, διεκδικητική κατεύθυνση.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!