Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΙΚΑ: “ακου φασιστακι…”

                                                                                                Αθήνα 4 Μαρτίου 2017       

 «… ακου φασιστακι για τελευταια φορα οταν θα μιλας για αριστερα θα πλενεις το βρωμοστομα σου.»  !!!

Η παραπάνω φράση, γράφτηκε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στην ομάδα «Ε.Φ.Κ.Α. Εργαζόμενοι», στις 4 Μαρτίου 2017, από συνδικαλιστικό στέλεχος της «φιλοκυβερνητικής» παράταξης Ε.Α.Σ.Π., σε βάρος συναδέλφου μας (που προφανώς δεν ασπάζεται τις ίδιες μ’ αυτόν απόψεις). Όπως φαίνεται, η διαφορετική συνδικαλιστική ή πολιτική άποψη και σκέψη, δείχνει να ενοχλεί τους «καθεστωτικούς» συνδικαλιστές, που μέχρι τώρα, το μόνο το οποίο δείχνουν να κάνουν καλά, είναι να «στήνουν» πλάτη για να περάσει η κυβερνητική γραμμή, στο χώρο της δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης !!!

Το χωρίς σημεία στίξης, άκρως απειλητικό και προσβλητικό  «ακου φασιστακι…» (το οποίο κι επιστρέφουμε στον συντάκτη του, διότι τον εκφράζει πλήρως), έρχεται  σε συνέχεια της πρόσφατης «βίαιης»  υπηρεσιακής απομάκρυνσης εκλεγμένου συνδικαλιστή, αλλά κι αυτών των αδιαφανών επιλογών της πολιτικής ηγεσίας,  στη στελέχωση των υπηρεσιών του Ε.Φ.Κ.Α.. Πλέον, οι λεγόμενοι «φιλοκυβερνητικοί» συνδικαλιστές, έχοντας «πλημμυρήσει» από την αλαζονεία και το αίσθημα ότι μπορούν να κάνουν και να λένε ότι τους αρέσει, χωρίς συνέπειες και ν’ απειλούν κατά τρόπο φασίζοντα,  όποιον συνάδελφο μας δεν ασπάζεται τις ίδιες μ’ αυτούς απόψεις, δεν αντιλαμβάνονται ότι δημιουργούν μία διχαστική ατμόσφαιρα, που είναι σίγουρο ότι θα γυρίσει σε βάρος τους. Είναι εντελώς διαφορετικό πράμα, το να υπάρχει μία συνδικαλιστική αντιπαράθεση με απόψεις και θέσεις, που έχουν να κάνουν και με το ιδεολογικό πρίσμα που αντιλαμβάνεται ο καθένας τη πραγματικότητα κι εντελώς άλλο, το να επιδίδεσαι σε φραστικούς τραμπουκισμούς, που μπορεί να μας οδηγήσουν αύριο -ενδεχομένως- και σε σωματικούς !   

Ως Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ, δεν θα δίναμε και ιδιαίτερη σημασία, στα όσα «γραφικά» έχουν διατυπωθεί, από τη μεριά του κυρίου «…άκου φασιστάκι», εάν αυτός ο συγκεκριμένος, δεν ήταν ταυτόχρονα κι εκλεγμένος σύνεδρος της Ε.Α.Σ.Π..

Γι’ αυτό και καλούμε, τους ιθύνοντες της συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης, να συμβουλεύσουν-προτρέψουν τα εκλεγμένα στελέχη τους, να μην τους εκθέτουν  με τρόπους και μεθόδους, που μας θυμίζουν τη ΜΑΥΡΗ ΑΥΓΗ…καθώς, τελικά,  ότι σπέρνεις…θερίζεις !!!


                                                                  Από τη Γραμματεία της παράταξης           

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!