ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

POSE new main

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις «αξιοκρατικές» και «διαφανείς» τοποθετήσεις από την κ. Αχτσιόγλου στελεχών στο Υπουργείο Εργασίας, η πολιτική ηγεσία παρέδωσε τη σκυτάλη στον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξη.

Αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του ΕΦΚΑ που βρίσκεται στα όρια της παράλυσης, επιλέγει ως απόλυτη προτεραιότητά του μετακινήσεις στελεχών, προκειμένου να στήσει ένα καταδικασμένο από χρόνια στη συνείδηση των εργαζομένων πελατειακό-κομματικό κράτος. Επιχειρεί να προκαλέσει ανασφάλεια στους εργαζομένους, ώστε να κλείσουν τα μάτια και το στόμα τους.

Προχώρησε με απόλυτη αυταρχικότητα ακόμη και σε μετακίνηση-δίωξη εκλεγμένου συνδικαλιστή, τη στιγμή που οι συνδικαλιστές της κυβερνητικής παράταξης «τακτοποιούνται» με αναθέσεις σε θέσεις ευθύνης.

Ζητάμε το αυτονόητο: να τηρηθεί η νομιμότητα και να εφαρμοστεί το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, όπως προβλέπεται από τον υπαλληλικό κώδικα Ν.3528/2007 και στο Ν.4369/2016.

Καταγγέλλουμε τα γεγονότα αυτά και δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ σε όλα τα επίπεδα της υπαλληλικής κλίμακας δεν τρομοκρατούνται και συνεχίζουν να εργάζονται για την εξυπηρέτηση των Ελλήνων πολιτών.

Η κοινωνική ασφάλιση δεν είναι κομματικό λάφυρο κανενός Διοικητή και καμίας πολιτικής ηγεσίας που τον εποπτεύει.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!