10ο Συνέδριο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ – «Διαμορφώνοντας τη δυναμική του Αύριο»

Τη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί, το 10ο Συνέδριο της Πανελληνίου Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ, στο ξενοδοχείο NOVOTEL. 

Ώρα έναρξης του Συνεδρίου, καθορίζεται η 18:00.
Δικαίωμα συμμετοχής,  στις εργασίες του Συνεδρίου, μετά και τη σχετική απόφαση περί διεύρυνσης που πήρε η  Εκτελεστική Επιτροπή έχουν:
α. Οι  σύνεδροι της ΠΟΣΕ, που προέρχονται από τις πρωτοβάθμιες ΔΑΚΕ ΙΚΑ .
β. Οι σύνεδροι της ΠΟΣΕ, που έχουν εκλεγεί από ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αλλά ασπάζονται τις αρχές και τα ιδανικά της παράταξης.
γ. Τα μέλη της απερχόμενης Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΑΚΕ ΙΚΑ
δ
. Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των πρωτοβαθμίων ΔΑΚΕ ΙΚΑ ανά την επικράτεια.
ε. Οι εκλεγέντες σε Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ, που ασπάζονται τις αρχές και τα ιδανικά της παράταξής μας.
στ. Όσοι ήσαν υποψήφιοι με το Ψηφοδέλτιο της παράταξης, στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ κ´ ΝΗΣΩΝ.

Η μαζική συμμετοχή, όλων των ανωτέρω στελεχών, στις εργασίες του Συνεδρίου, δίνει δυναμική και προοπτική στη παράταξή μας, αλλά και στο Συνδικαλιστικό μας Κίνημα. Σήμερα παρά ποτέ, επιβάλλεται η άρθρωση συγκεκριμένων θέσεων και προτάσεων, μετά και από την καταστροφική κυβερνητική επιλογή της δημιουργίας του Ε.Φ.Κ.Α, που φαλκιδεύει το δημόσιο Ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, καταργώντας μαζί με το Ι.Κ.Α. και τον αναδιανεμητικό χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης.  

Το Συνέδριο θα κλείσει τις εργασίες του, με την εκλογή του Πρόεδρου της παράταξης για την επόμενη τριετία, καθώς και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο Καταστατικό της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ.

  Για την Εκτελεστική Επιτροπή,

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αντ. Νικολόπουλος           Πέννη Γεωργίου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!