1. Αρχική
  2. /
  3. ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...
  4. /
  5. Συνέδρια
  6. /
  7. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 24ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 24ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

pose
Αρ. Πρωτ.: 306 /2016
Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΜΑΣ
(για ενημέρωση όλων των συναδέλφων)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 24ΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Συναδέλφισσες, -φοι,

Σας κάνουμε γνωστό ότι το 24ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό μας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4) στις 2-3-4 Νοεμβρίου 2016.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ, η μεγαλύτερη στο χώρο των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας, βρίσκεται απέναντι στο κρισιμότερο σταυροδρόμι, αυτό της κατάργησης του ΙΚΑ και της δημιουργίας του ΕΦΚΑ.
Η συγκυρία πέραν των άλλων που ταλανίζουν χώρα, λαό, εδώ και πολλά πλέον χρόνια είναι όχι απλώς πρωτόγνωρη, αλλά και βίαιη και επικίνδυνη.

Το Εκλογοαπολογιστικό μας Συνέδριο αποκτά χαρακτήρα αυστηρά μείζονος ιδιαιτερότητας, στην οποία οφείλουμε να ανταποκριθούμε υπερβάλλοντας εαυτούς, αναλογιζόμενοι το άμεσο μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης και πρόνοιας, το άμεσο μέλλον της επαγγελματικής μας υπόστασης.

Η διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. της ΠΟΣΕ ΙΚΑ θα πρέπει να ολοκληρωθεί με ορίζοντα την επόμενη ημέρα, η οποία θα είναι κυριολεκτώντας δύσκολη και χρέος μας είναι να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι.

Οι εκλεγμένοι σύνεδροι φέρουν πλέον το ιδιαίτερο βάρος να συνθέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, αλλά και να εκλέξουν τους αντιπροσώπους μας στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο της, την ΑΔΕΔΥ.

Η σύμπνοια και η ομοψυχία είναι το απαραίτητο συστατικό που πρέπει να υπάρχει σε όλους και η διαμόρφωση απόψεων, θέσεων και προτάσεων να συνθέσουν τους όρους, την πορεία και το μέλλον του Συνδικαλιστικού μας Οργάνου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας

Γιώργος Κυριακόπουλος        Κων/νος Πονηράκος

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!