Η παραίτηση του Υποδιοικητή κ. Δούκα έχει “περιεχόμενο και ουσία” !

    Αθήνα 18 Ιουνίου 2016

                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η παραίτηση του Υποδιοικητή κ. Δούκα έχει “περιεχόμενο και ουσία” ! 

Οι λόγοι παραίτησης που επικαλέστηκε ο πρώην Υποδιοικητής του ΙΚΑ, Γιάννης Δούκας, θα πρέπει να προβληματίσουν τους συναδέλφους μας αλλά κι ολόκληρη την Κοινωνία, καθώς από τα πιο επίσημα χείλη, ενός ανθρώπου “εκ των έσω” της σημερινής διακυβέρνησης, διατυπώνονται οι σοβαρές ενστάσεις για το εγχείρημα του Ε.Φ.Κ.Α. αλλά και για τους κινδύνους που δημιουργεί αυτός ο φορέας, στη δημόσια κοινωνική ασφάλιση ! Προφανώς ο πρώην Υποδιοικητής, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι πρεσβεύει τις αρχές και τις αξίες της Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ και σαφέστατα δεν έγραψε τα όσα έγραψε, για να  “δικαιώσει”  έμμεσα, τη στάση που έχουμε λάβει ως παράταξη επί του “τερατουργήματος” που ονομάζεται Ε.Φ.Κ.Α. ! 

Ο πρώην Υποδιοικητής, τα έγραψε όλα αυτά, για να ενημερώσει την Κοινωνία, να αφυπνίσει συνειδήσεις και για να “αφαιρέσει” το όνομά του, από όλους αυτούς τους σχεδιασμούς, που γίνονται σε βάρος των ασφαλισμένων και εργαζομένων της χώρας. 

Υπό αυτό το πρίσμα, ο κάθε συνάδελφος εργαζόμενος του ΙΚΑ, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι ο εφησυχασμός που προσπαθούν κάποιοι “εκπρόσωποι” του “κρατούντος συστήματος” να επιτύχουν, είναι ότι το χειρότερο μπορεί να μας συμβεί, αφού έτσι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν, τα καταστροφικά τους σχέδια για την δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση. 

Οι συνάδελφοι, πλέον, έχουν τρόπο αντίστασης και δράσης κι αυτός ξεκινά, με το να στηρίξουν εκείνες τις “δυνάμεις”  μέσα στο Συνδικαλιστικό μας Κίνημα, που έδειξαν μέχρι τώρα, ΣΥΝΕΠΕΙΑ κι ΕΥΘΥΝΗ, αντιστρατεύοντας τις λογικές της διάλυσης και κατάργησης του ΙΚΑ. Σε αυτές τις “δυνάμεις”, η Δ.Α.Κ.Ε. ΙΚΑ, είχε κι έχει…τη πρώτη θέση.

Από τη Γραμματεία της παράταξης 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!