ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

dake thes17η ΜΑΪΟΥ 2016

 Στην τελευταία συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση, επιτεύχθηκε η συγκρότησή του σε σώμα και η εκλογή Προεδρείου, στο οποίο συμμετέχουν οι τρεις από τις τέσσερις παρατάξεις που εκλέχθηκαν στο Συμβούλιο. Η παράταξη της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας, η οποία τελικά δεν ανέλαβε κάποια θέση ευθύνης, επέμεινε στην υλοποίηση της αρχικής πρότασης της μειοψηφίας, απορρίπτοντας κάθε άλλη εναλλακτική.

Η ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ καθόλη τη διάρκεια των επαναλαμβανομένων συνεδριάσεων κράτησε μια υπεύθυνη στάση. Πάλεψε για ένα πραγματικά Διαπαραταξιακό Προεδρείο. Σεβάστηκε τη βούληση της πλειοψηφίας, όσον αφορά την ανάληψη της Προεδρίας από την πλειοψηφούσα παράταξη και δεν απαίτησε πρωτοκαθεδρίες. Συνέβαλε με προτάσεις στην άρση του αδιεξόδου, ενώ παράλληλα έμεινε πιστή στην αρχή της ότι για μία ουσιαστική διαπαραταξιακή εκπροσώπηση οι θέσεις του Προέδρου και του Γραμματέα του Συμβουλίου, οι δύο πιο νευραλγικές για τη λειτουργία του θέσεις, θα πρέπει να καταλαμβάνονται από διαφορετικές παρατάξεις.

Είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, όπου καμία παράταξη δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Είναι η πρώτη φορά που το Προεδρείο του Δ.Σ. δεν είναι πλέον μονοπαραταξιακό, αλλά αντίθετα συμμετέχουν τρεις παρατάξεις.

Μια νέα εποχή φαίνεται να ξεκινά για τον Σύλλογό μας και τίθενται πλέον οι βάσεις για την αυτονόητη συνεργασία, συνεννόηση και δημιουργική συνύπαρξη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες για μία αποτελεσματική, αντιπροσωπευτική και αξιόπιστη Διοίκηση του Συλλόγου μας.

Από τη Γραμματεία της παράταξης.

 

pdf Η Ανακοίνωση σε pdf

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!