Ανακοίνωση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΑΚΕ ΙΚΑ για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για το “Ασφαλιστικό”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου, πάρα τη καθολική αντίδραση όλων των Κοινωνικών Εταίρων και της Κοινωνίας, αποφάσισε τελικά, να εισάγει αιφνιδιαστικά στη Βουλή προς ψήφιση, μέσα στο Σαββατοκύριακο, το ν/δ για το “ασφαλιστικό”, που ισοπεδώνει τη δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση και διαλύει το Κοινωνικοασφαλιστικό μας σύστημα !

Με τη ψήφιση του ν/δ αυτού, το ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ο πιο ιστορικός δημόσιος φορέας ασφάλισης της χώρας και ο κύριος πυλώνας του όλου συστήματος δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης, καταργείται από μία κυβέρνηση, που ανήλθε στην εξουσία, επαγγέλοντας την “ελπίδα” !!!

Ενημερώνουμε, λοιπόν, όλους τους εργαζομένους κι ασφαλισμένους της χώρας, αλλά και τους μέχρι σήμερα συνταξιούχους συμπολίτες μας, ότι αυτή η “ελπίδα”, όχι μόνο δεν ήρθε, όχι μόνο δεν υπάρχει και είναι κενού περιεχομένου, έχει πια μετατραπεί σε έναν πραγματικό εφιάλτη, που όμοιό του ουδέποτε είχαμε ξαναζήσει ως ´Εθνος !

Η οριστική υφαρπαγή των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων, σε συνδυασμό και με την διοικητική διάλυσή τους, με τη ταυτόχρονη “σφαγή” ως προς τις παροχές και τις υπηρεσίες που μέχρι σήμερα υφίστανται, οδηγεί -ουσιαστικά- εκατομμύρια ασφαλισμένων και συνταξιούχων της χώρας, στη πλήρη φτωχοποίησή τους !

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ολοκληρώνει τη μέχρι τώρα καταστροφική πολιτική της, “εξασφαλίζοντας” σε όλους μας, ένα δυσοίωνο παρόν και αβέβαιο μέλλον. Η καταβαράθρωση του Κοινωνικού Κράτους, είναι η απόδειξη ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματικά ανίκανους και άξιους μόνο για το χειρότερο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καλούμε τα στελέχη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΑΚΕ ΙΚΑ, αλλά και όλους τους συναδέλφους μας στο ΙΚΑ αλλά και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία, να συμμετάσχουν συνειδητά και μαζικά, στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν τα Συνδικάτα και οι Σύλλογοι εργαζομένων ανά τη χώρα, με επίκεντρο αυτό που θα γίνει από την ΑΔΕΔΥ, τη Κυριακή στις 6 το απόγευμα, στη πλατεία Συντάγματος ! Η συμμετοχή ΟΛΩΝ μας, είναι η καλύτερη απόδειξη κι απάντηση, ότι ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, από αυτή την ανάλγητη κυβερνητική πολιτική, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε ΚΑΙ να ανατρέψουμε ΚΑΙ να αλλάξουμε !

Για την Εκτελεστική Επιτροπή,

    Ο Πρόεδρος              Η Γ. Γραμματέας

 Αντ. Νικολόπουλος         Πέννη Γεωργίου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!