ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΑΚΕ ΙΚΑ

Αθήνα 27 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πολιτική Ηγεσία του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, το τελευταίο χρονικό διάστημα, προβαίνει σε αλλαγές και μεταθέσεις Διευθυντών υποκαταστημάτων, με κριτήρια τα οποία δεν θα μπορούσαμε να πούμε, ότι συμπεριλαμβάνουν τις λέξεις διαφάνεια και αξιοκρατία.

Είναι πολύ πρόσφατο το κρούσμα της “καραμπόλας” πέντε διευθυντών και μίας προϊσταμένης, που μετακινήθηκαν για λόγους “απροσδιόριστους”, ώστε να ικανοποιηθεί μία “κουμπάρα”, σε θέση διευθύντριας με ανάθεση !!!

Το τελευταίο, όμως, κρούσμα, έχει να κάνει και με έλλειμμα “χρηστής διοίκησης”, αφού ουσιαστικά γίνεται προσπάθεια “εξόντωσης” του εκλεγμένου μέλους μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, Γιάννη Παπαντωνίου, ο οποίος, αφού διεκδίκησε και κέρδισε δικαστικά, τη σε βάρος του αδικία, του να μην κριθεί διευθυντής επί Διοίκησης Ροβέρτου Σπυρόπουλου, “ξαποστέλνεται” σήμερα ν’ αναλάβει Διευθυντής στη Κάλυμνο, ενώ ο ίδιος διαμένει στη Ρόδο κι ενώ το εκεί Περιφερειακό υποκατάστημα, δεν έχει διευθυντή !!!

Εύλογα, λοιπόν, πιστεύουμε, ότι η Διοίκηση του ΙΚΑ, έχοντας ως “κριτήρια” διαφορετικά από αυτά της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της αντικειμενικότητας, προχώρησε στη “τοποθέτηση” του συγκεκριμένου Διευθυντή στη Κάλυμνο, με προφανή σκοπό τον εξαναγκασμό του σε παραίτηση. Τους λέμε λοιπόν, ότι τη “χάρη” αυτή δεν θα τους την κάνει κι αντιθέτως, θα συνεχίσει αγωνιζόμενος να υπερασπίζεται, τόσο τα δικαιώματα των συναδέλφων στο χώρο του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος, όσο και τα δικά του, με τα μέσα και τους τρόπους που του δίνει το Σύνταγμα και οι νόμοι της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΑΚΕ ΙΚΑ, θα σταθεί δίπλα του, σ’ αυτή του την προσπάθεια, όπως στεκόταν και θα συνεχίσει να στέκεται ΠΑΝΤΑ, στον οποιονδήποτε συνάδελφο έχει πέσει “θύμα” ανάλογης συμπεριφοράς και μεταχείρισης.

Από τη Γραμματεία της παράταξης

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!