ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 8/4/2016

ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΔΥΝΑΜΕΙΣ pame ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Απρίλης 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 8/4/2016

Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας στις αρχαιρεσίες της 8ης Απρίλη. Συγκεκριμένα, τη Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα στήριξαν 55 εργαζόμενοι, λαμβάνοντας 1 έδρα στο ΔΣ του Συλλόγου και 2 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ.

Με αυτή την εξέλιξη έγινε ένα βήμα θετικό για την συμμετοχή της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας και πάλι στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ τη μεγάλη ευθύνη που μας αναθέσατε γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε ούτε με τις υπαρκτές δυσκολίες ούτε με τους αρνητικούς συσχετισμούς που υπάρχουν στο κίνημα. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να συμβάλλουμε στην αναζωογόνηση και την ενεργοποίηση του Συλλόγου, για την ανασύνταξη του κινήματος.

Χαιρετίζουμε τους συναδέρφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο μας, ξεπέρασαν τον εκφοβισμό, την τρομοκρατία, τις κάλπικες υποσχέσεις και γύρισαν την πλάτη στον νέο και παλιό κυβερνητικό συνδικαλισμό. Κάθε ψήφος στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ είναι γροθιά στο στομάχι του συστήματος που υπηρετούν.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναδέλφους που πληρώσαμε με αμέτρητες θυσίες τις συνέπειες της κρίσης τα τελευταία χρόνια και εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στο στόχαστρο της κυβερνητικής πολιτικής να συσπειρωθούν στον Σύλλογο, να συμπαραταχθούν με τις πρωτοβουλίες που θα πάρει η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα το επόμενο διάστημα. Με τη δράση και τη συμμετοχή μας να συμβάλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από κοινού στην ανασύνταξη του κινήματος, μαζί με το ΠΑΜΕ, στις μάχες για να μη περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό, να μη περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας. Να δυναμώσουμε τους αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών μας.

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Ενωμένοι, δυνατοί με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους νικήσουμε!

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!