1. Αρχική
  2. /
  3. Αρχείο ομοσπονδίας
  4. /
  5. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 10-4-2016

poseΑρ. Πρωτ.: 118/2016
Αθήνα, 8 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣ
Συλλόγους – Μέλη μας
(για ενημέρωση όλων των συναδέλφων)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Συναδέλφισσες/ συνάδελφοι,

Αυτές τις ημέρες και από την Κυριακή 3/4/2016 με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων οργανώθηκε και πραγματοποιείται συμβολική πορεία 220 χμ. από την Πάτρα προς την Αθήνα. Η μεγάλη αυτή πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία θα καταλήξει στο Σύνταγμα την Κυριακή 10/4/2016 με αποκορύφωσή της Συλλαλητήριο και Συναυλία.

Ο συγκινητικός αυτός αγώνας των οδοιπόρων που με επικεφαλής τον Δήμαρχο έγινε αποδεκτός σε κάθε πόλη από τα Δημοτικά Συμβούλια, Δημάρχους, Σωματεία, φορείς, αλλά και από απλούς πολίτες ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια και αγκαλιάζεται από όλους, όπου κι αν ανήκουν. Έχει στόχο την αντιμετώπιση της μεγάλης πληγής των μνημονιακών χρόνων, της ανεργίας, της φτώχειας, της εκμετάλλευσης στην εργασία.

Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ είναι στο πλευρό των ανέργων, όσων εργάζονται με μισθούς φτώχειας και όλων, όσοι αγωνίζονται για μια κοινωνία που στο κέντρο της πολιτικής της έχει τον άνθρωπο, την καλύτερη επένδυση για κάθε χώρα.

Γι’ αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζομένους στο ΙΚΑ να συμμετέχουν την τελευταία ημέρα της πορείας από την Ελευσίνα (9.00 π.μ.) προς την Αθήνα και να παρευρεθούν στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα πραγματοποιηθεί την:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                 Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Κυριακόπουλος       Κων/νος Πονηράκος

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!