Σχετικά με την Αναβολή Συνεδρίασης Υ.Σ. στις 15/6/2015

Σας γνωρίζουμε ότι μας προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη, αλλά και απογοήτευση η πρακτική της αναβολής, την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, του προγραμματισμένου Υ.Σ. της Δευτέρας 15/6/2015.
Μιας διαδικασίας άκρως υπηρεσιακής που άπτεται των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικού Προσωπικού της Διοίκησης, η οποία λαμβάνει χώρα με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Ιδρύματος, αλλά και τα αιτήματα του προσωπικού.
Με βάση την Ημερήσια Διάταξη του Υ.Σ. υπήρχαν αιτήματα συναδέλφων για αμοιβαίες μεταθέσεις, μεταθέσεις συναδέλφων κατόπιν αιτήματός τους, μεταθέσεις συζύγων στρατιωτικών με συνυπηρέτηση, μεταθέσεις συναδέλφων από παράρτημα, του οποίου αναστέλλεται η λειτουργία, μετατάξεις ή αποσπάσεις προσωπικού σε άλλο κλάδο ή φορέα, χορηγήσεις εκπαιδευτικών αδειών, καθώς και αναγνωρίσεις μεταπτυχιακών-διδακτορικών τίτλων σπουδών, αλλά και άδειες απασχόλησης για άσκηση ιδιωτικού έργου.
Σε όλα τα παραπάνω εκτιμούμε ότι δεν υπήρχαν μεθόδευση ή παρεμβάσεις κανενός είδους και από κανέναν απολύτως.
Σας καλούμε άμεσα να επαναφέρετε την εξ αναβολής συνεδρίαση του Υ.Σ. με τα ίδια ακριβώς θέματα, διότι οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή απόσυρση θέματος ή θεμάτων θα σημαίνει για τους εργαζομένους στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ωμή παρέμβαση άλλων κύκλων με κομματικές προεκτάσεις, γεγονός που θα αποτελέσει κακό προηγούμενο, καθώς και ατυχής αφετηρία έναρξης της νέας Διοίκησης του Ιδρύματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                  Ο Γ. Γραμματέας

Γιώργος Κυριακόπουλος              Κων/νος Πονηράκος

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!

Σχετικά θέματα
Please select listing to show.