1. Αρχική
  2. /
  3. Σύλλογοι - Μέλη
  4. /
  5. Επιστολές - Προτάσεις Μελών
  6. /
  7. Επιστολή υπαλλήλων του Τμήματος...

Επιστολή υπαλλήλων του Τμήματος Απονομής Συντάξεων του ΙΚΑ Ηλιούπολης

Με αφορμή το από 10/11/12 πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος με το οποίο καταγγέλλονται κυκλώματα μιζαδόρων υπαλλήλων του ΙΚΑ (για την ταχύτερη απονομή σύνταξης) στα Υποκ/τα Αλεξάνδρας, Περ/κό Συντάξεων και Ηλιούπολης, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, υπάλληλοι του Τμήματος Απονομής Συντάξεων του ΙΚΑ Ηλιούπολης, θέτουμε υπόψη του Συλλόγου τα εξής:

-Θεωρούμε ότι το εν λόγω δημοσίευμα προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα, την υπηρεσιακή ακεραιότητα και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια. Δηλώνουμε απερίφραστα τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για την αόριστη, αδιαφοροποίητη και ατεκμηρίωτη κατηγορία που προσάπτεται -εκ των πραγμάτων- σε όλους ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους των Τμημάτων Απονομής Συντάξεων όλων των αναφερόμενων στο δημοσίευμα Υποκ/των του ΙΚΑ και η οποία ισοδυναμεί με ηθικό και υπηρεσιακό προπηλακισμό εις βάρος μας.
-Δηλώνουμε ευθέως ότι θα υπερασπιστούμε παντοιοτρόπως τον μόχθο μας, την ευσυνειδησία και τη φιλοτιμία, με τις οποίες επιτελούμε το έργο μας, από κάθε κακόβουλη, συκοφαντική και μικροπρεπή πρόθεση. Δηλώνουμε περαιτέρω ότι δεν θα ανεχτούμε τη θυματοποίησή μας στο βωμό των πολιτικών, κομματικών ή προσωπικών σκοπιμοτήτων που υπαγόρευσαν το εν λόγω δημοσίευμα.
Δεδομένων των ανωτέρω καλούμε το Σύλλογο:
-Να επιδείξει έμπρακτα την οφειλόμενη ηθική και συναδελφική αλληλεγγύη του προς τα μέλη του που λασπολογήθηκαν χυδαία από το εν λόγω δημοσίευμα. Να ενεργήσει αμελλητί, με κάθε πρόσφορο μέσο, προς την κατεύθυνση της δημόσιας υπεράσπισης του κύρους, της τιμής και της αξιοπρέπειας τους.
-Να καταδείξει και να καταγγείλει την απώτερη πολιτική σκοπιμότητα της στοχοποίησης και δυσφήμισης του δημόσιου αγαθού, της ενεργοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού, της ηθικής, μισθολογικής και εργασιακής καταρράκωσης των δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετεί η ακατάσχετη σκανδαλολογία των ημερών, πικρό μερίδιο της οποίας γευτήκαμε χάρη στο εν λόγω δημοσίευμα.
-Να διερευνήσει, να αποκαλύψει και να στηλιτεύσει τις «συνδικαλιστικές» πηγές του δημοσιεύματος, δηλ εκείνους τους Συνδικαλιστές του ΙΚΑ, οι οποίοι κατά το δημοσίευμα ενήργησαν ως πληροφοριοδότες του συντάκτη του Ε.Τ, εξυπηρετώντας προφανώς ποταπές φιλοδοξίες στο πλαίσιο καριερίστικων διαγκωνισμών.

 

-Να απαιτήσει από την εφημερίδα Ε.Τ να προσκομίσει στον εισαγγελέα τα στοιχεία που επικαλείται το εν λόγω δημοσίευμα και να υποδείξει τις μαρτυρίες που στοιχειοθετούν τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Να κινηθούν, εάν χρειαστεί, όλες οι νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να μην αιωρείται εσαεί η διαβολή εις βάρος μας.
-Να αναρτηθεί η παρούσα επιστολή στο site της ΠΟΣΕ ΙΚΑ. Να κοινοποιηθεί σε όλες τις παρατάξεις. Να λάβουν γνώση οι συνάδελφοι των άλλων δύο Υποκ/των που καταγγέλλονται στο δημοσίευμα του Ε.Τ.
Ηλιούπολη, 20/11/2012
Οι υπάλληλοι του Τμήματος Απονομών Συντάξεων ΙΚΑ Ηλιούπολης
Καραθάνου Άρτεμις
Καραμπάτσος Ανδρέας
Μπαρκούκη Ελένη
Χαντέ Σουλτάνα

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ από ένα έως πέντε αστέρια για να βαθμολογήσετε το άρθρο!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής!